Студентська рада провела традиційний тиждень першокурсника

Почалося все з цікавих квестів. Команди онлайн і офлайн пройшли перевірку на логіку і командний дух. Бігаючи по головному корпусу, разом вирішуючи ребуси та загадки, усі справились із завданням.

Далі на студентів чекали два дні брифінгу. У вівторок (офлайн) та середу (онлайн) першокурсники познайомилися з активом Студентської ради. На зустрічі команда поділилася своєю діяльністю та розказала, які заходи їх чекають протягом року. Також усіх було запрошено долучитися до родини та розвиватися разом.

Четвертий день був таким таємничим… Прогульники, справедливі старости, куратори — ось головні герої вечора. У цей день грали у мафію. І онлайн і офлайн, кожен міг спробувати себе у ролі злодія та приборкати до своїх рук все місто або в ролі доктора чи шерифа та врятувати всіх жителів.

Традиційно заключний день відзначили заходом без назви. Що там було — залишиться там назавжди. Єдине, що можемо сказати про той вечір: крута атмосфера, тільки позитивні емоції та неймовірний фінал тижня, який запамʼятається всім першокурсникам